+387 35 205 707 | koracinade@hotmail.com

Posjete Centru povodom novogodišnjih praznika

 

31.12.2019 16:14
Slika
Tradicionalno obilježavanje Dana dječije radosti u Centru "Koraci nade"

Centar su posjetile članice Udruženja žena Tuzle i  donirali novogodišnje poklone za djecu

Takođe je Centar  posjetio Gradonačelnik Jasmin Imamović te uručio paketiće našim korisnicima , a  naši glumci su izvedbom predstave "Ljubav nema granica" poslali jednu lijepu poruku o ljubavi, životu i sreći.

Članovi sekcije Civitas iz osnovne škole  "Jala" donijeli su donaciju sadnica drveta smreka i zajedno sa korisnicima centra posadili u  dvorištu .

Učenici iz Elektrotehničke škole su sa svojim profesorima posjetili Centar i uručili poklone za korisnike povodom Dana dječije radosti..

Nase korisnike firma Telemach obradovala je sa 40 novogodišnjih paketića koje su uručili nasim korisnicima, a uz ples i muziku zajedno smo se veselili i ispraćali staru godinu

Tradicionalni novogodišnji maskembalu Centru  protekao je uz pjesmu, ples, predstavu i poklone koje su za naše korisnike pripremili iz HO Nova nada iz Norveške. 

Tradicionalno druženje sa prijateljima iz FA PANONIJA Tuzla proteklo je uz folklor i muziku. Najmlađi članovi ovog ansambla donijeli su paketiće našim najmlađim korisnicima, te kroz svoje koreografije i recitacije zajedno se družili.

 

0 0